HANDGESCHILDERDE SCHILDERIJEN

Schilderijen met veel passie en liefde gemaakt

Faq

Regels en duidelijkheid moet er zijn  dus zodoende deze pagina om eventuele vragen voor te zijn en u gelijk weet waar u aan toe bent.  Kleuren van de schilderijen wijken af van het origineel hoe goed het ook op foto is gekomen (in de RAW formaat) kleuren zijn met camera moeilijk te pakken dus denk hier om liever heb ik dat u het origineel ziet dan is het gewoon duidelijk.    

  1. Kan ik verzenden? Ja dit kan en wil ik doen maar wel alleen in Nederland een toerist die hier toevallig is op vakantie mag wel kopen maar moet  het schilderij zelf vervoeren naar zijn/haar bestemming. 
  2. Kan ik retour sturen?  Nee helaas niet ik vind eenmaal het schilderij gekocht dan niet weer retour want hier viel u in eerste instantie op daarom liever een afspraak maken om te kijken en gelijk mee nemen want dan ziet u wat u koopt. 
  3.  Garantie op de kleuren? Ja dat is er maar de verf(Amsterdam +Amsterdam Expert) die word gebruikt geeft garantie van veel  en vele jaren maar gewoon contact met mij opnemen mocht er toch een verschil ontstaan.  

Aanvullingen op de regels zullen vanzelf wel met de tijd meer worden. 

Het is verboden om mijn werken(foto s) te gebruiken voor eigen belang of wat voor doeleinden mocht ik ze wel tegen komen op het internet zal er een juridische zaak worden opgestart. In de foto s zitten naam verwerkt ten teken dat ze van mij zijn dit geld ook voor de complete video s.  Om toch gebruik er van te mogen maken doe dit in overleg met mij en vertel waarvoor het doel dient.  Een ander zijn foto s, video, s of werk te zo maar te gebruiken is wettelijk strafbaar en het is wel zo fatsoenlijk om even  te vragen dus doe dit ook.